Workshops

Regelmatig geef ik zang-workshop in het Dominicanenklooster Huissen.

Tijdens de zomervakantie kun je ook bij Bleu et Vert
in de Franse Ardennes met me zingen.

 

 

Zomerweek Zin in Zingen

27 – 31 juli 2022

Ervaar de vreugde van het samen zingen met meerstemmige liederen. Voel de vibratie van jouw stem in je lichaam, geef er klank aan en zing voluit.

Een week samen klinken, zingen en improviseren, ontspannen en met plezier. We zingen wereldmuziek en klassiek. Er is veel ruimte voor individuele aandacht en goed stemgebruik. 

Deze week is geschikt voor mensen met enige zang/koorervaring en gevorderden. Mensen zonder ervaring komen tot hun recht in een weekend, zie boven.

We sluiten af met een klein concert in de prachtige kloosterkapel.

Zangvakantieweek met wereldmuziek

Bij Bleu et Vert in Bel Any, Any Martin Rieux, Franse Ardennen, 13 – 20 augustus  2022

Met zingen spreken we niet alleen de stem aan, maar het hele lichaam. Klank geven biedt ruimte, zowel binnen jezelf als om je heen. Zingen is een creatieve, fysieke actie die krachtige energie in je vrijmaakt. Je mag uit volle borst genieten!

In een ontspannen sfeer kunnen de verschillende stemmen zich ontplooien en samen een klanktapijt vormen. De weelderige rijkdom van de natuur en de parallel gegeven schildercursus inspireren tot nieuwe wegen. Boven alles staat dat we met plezier zingen en klinken! Een zangvakantie voor iedereen.

bel any