Workshops

Regelmatig geef ik zang-workshop in het Dominicanenklooster Huissen.

Tijdens de zomervakantie kun je ook bij Bleu et Vert
in de Franse Ardennes met me zingen.

 

 

Zomerweek Zin in Zingen Huissen 31 juli t/m 4 augustus 2024

(tekst en verdere info nog van 2023)

In het Doninicanenklooster Huissen

Ervaar de vreugde van het samen zingen met meerstemmige liederen. Voel de vibratie van jouw stem in je lichaam, geef er klank aan en zing voluit.

Een week samen klinken, zingen en improviseren, ontspannen en met plezier. We zingen wereldmuziek en klassiek. Er is veel ruimte voor individuele aandacht en goed stemgebruik. 

Deze week is geschikt voor mensen met enige zang/koorervaring en gevorderden. Mensen zonder ervaring komen tot hun recht in een weekend, zie boven.

We sluiten af met een klein concert in de prachtige kloosterkapel.

Creatieve zangvakantie

17 t/m 24 augustus 2024

(tekst en info nog van 2023)

Bij Bleu et Vert in Bel Any, Any Martin Rieux, Franse Ardennen

Met zingen spreken we niet alleen de stem aan, maar het hele lichaam. Klank geven biedt ruimte, zowel binnen jezelf als om je heen. Zingen is een creatieve, fysieke actie die krachtige energie in je vrijmaakt. Je mag uit volle borst genieten!

In een ontspannen sfeer kunnen de verschillende stemmen zich ontplooien en samen een klanktapijt vormen. De weelderige rijkdom van de natuur en de parallel gegeven schildercursus inspireren tot nieuwe wegen. Boven alles staat dat we met plezier zingen en klinken! Een zangvakantie voor iedereen.

bel any

Weekend Zin in Zingen

15 t/m 17 december 2023

In het Dominicanenklooster Huissen 

Vrijdag 15 december 19.30 uur t/m zondag 17 december 2022 16.00 uur

Een weekend samen zingen, klanken maken, ontspannen en met plezier. Goede ademhaling en stemgebruik zijn belangrijke aandachtspunten. We zingen van wereldmuziek tot klassiek, één- en meerstemmig. Er is ruimte voor individuele aandacht, zodat iedere stem tot ontplooiing kan komen. Zo kun je je eigen stem beter leren kennen.

‘De stem is de spiegel van de ziel’ (Alfred Wolfsohn). Met zingen spreken we niet alleen de stem aan, maar het hele lichaam. Klank geven biedt ruimte, zowel binnen jezelf als om je heen. Zingen is een creatieve, fysieke actie die krachtige energie in je vrijmaakt. Je mag uit volle borst genieten!

Dit programma is geschikt voor mensen zonder en met enige zang-/koorervaring.