Workshops

Regelmatig geef ik zang-workshop in het Dominicanenklooster Huissen.

Tijdens de zomervakantie kun je ook bij Bleu et Vert
in de Franse Ardennes met me zingen.

 

 

Zomerweek Zin in Zingen

23 t/m 27 juli 2023

Er zijn nog geen verdere, actuele informaties beschikbaar, die komen pas tegen december, dit zijn nog de info’s van 2022.

Ervaar de vreugde van het samen zingen met meerstemmige liederen. Voel de vibratie van jouw stem in je lichaam, geef er klank aan en zing voluit.

Een week samen klinken, zingen en improviseren, ontspannen en met plezier. We zingen wereldmuziek en klassiek. Er is veel ruimte voor individuele aandacht en goed stemgebruik. 

Deze week is geschikt voor mensen met enige zang/koorervaring en gevorderden. Mensen zonder ervaring komen tot hun recht in een weekend, zie boven.

We sluiten af met een klein concert in de prachtige kloosterkapel.

Creatieve zangvakantie

12 t/m 19 augustus 2023

Bij Bleu et Vert in Bel Any, Any Martin Rieux, Franse Ardennen

Met zingen spreken we niet alleen de stem aan, maar het hele lichaam. Klank geven biedt ruimte, zowel binnen jezelf als om je heen. Zingen is een creatieve, fysieke actie die krachtige energie in je vrijmaakt. Je mag uit volle borst genieten!

In een ontspannen sfeer kunnen de verschillende stemmen zich ontplooien en samen een klanktapijt vormen. De weelderige rijkdom van de natuur en de parallel gegeven schildercursus inspireren tot nieuwe wegen. Boven alles staat dat we met plezier zingen en klinken! Een zangvakantie voor iedereen.

bel any

Weekend Zin in Zingen     16 t/m 18 december 2022

In het Dominicanenklooster Huissen 

Vrijdag 16 december 19.30 uur t/m zondag 18 december 2022 16.00 uur

Een weekend samen zingen, klanken maken, ontspannen en met plezier. Goede ademhaling en stemgebruik zijn belangrijke aandachtspunten. We zingen van wereldmuziek tot klassiek, één- en meerstemmig. Er is veel ruimte voor individuele aandacht, zodat iedere stem tot ontplooiing kan komen, bijvoorbeeld in vorm van een  ‘masterclass. Zo kun je je eigen stem beter leren kennen, pak je kans!

‘De stem is de spiegel van de ziel’ (Alfred Wolfsohn). Met zingen spreken we niet alleen de stem aan, maar het hele lichaam. Klank geven biedt ruimte, zowel binnen jezelf als om je heen. Zingen is een creatieve, fysieke actie die krachtige energie in je vrijmaakt. Je mag uit volle borst genieten!

Dit programma is geschikt voor mensen zonder en met enige zang-/koorervaring.