Workshops

Zin in zingen ook in de zomer

Regelmatig geef ik zang-workshop in het Dominicanenklooster Huissen.

Tijdens de zomervakantie kun je ook bij Bleu et Vert
in de Franse Ardennes met me zingen.

 

Dit jaar vinden de workshops conform aan de corona-maatregels plaats, bijv. minder mensen, zo veel mogelijk buiten, altijd met afstand, etc. lees verder op de websites van het klooster en/of Bleu et Vert. Neem bij vragen conctact met me op.

 

 

Weekend Zin in Zingen

(Vrijdag 18 december  t/m zondag 20 december 2020, zoals 21 mei t/m 23 mei 2021 vervalt ivm corona, nieuwe data:

Vrijdag 25 juni t/m zondag 27 juni 2021

Ervaar de vreugde van het samen zingen. Voel de vibratie van jouw stem in je lichaam, geef er klank aan en zing voluit!

Een weekend samen zingen, klanken maken, ontspannen en met plezier. Goede ademhaling en stemgebruik zijn ook aandachtspunten. We zingen van wereldmuziek tot klassiek, één- en meerstemmig. Er is veel ruimte voor individuele aandacht, zodat iedere stem tot ontplooiing kan komen.

Deze week is geschikt voor mensen zonder en met enige zang-/koorervaring. Mensen met veel ervaring kunnen kunnen zich (ook) aanmelden voor de Zomerweek Zin in zingen.

Zomerweek Zin in Zingen 2021

maandag 26 juli t/m vrijdag 30 juli 2021

Ervaar de vreugde van het samen zingen met meerstemmige liederen. Voel de vibratie van jouw stem in je lichaam, geef er klank aan en zing voluit.

Een week samen klinken, zingen en improviseren, ontspannen en met plezier. We zingen wereldmuziek en klassiek. Er is veel ruimte voor individuele aandacht en goed stemgebruik. 

Deze week is geschikt voor mensen met enige zang/koorervaring en gevorderden. Mensen zonder ervaring komen tot hun recht in een weekend, zie boven.

We sluiten af met een klein concert in de prachtige kloosterkapel.

Zangvakantieweek met wereldmuziek

Bij Bleu et Vert in Bel Any, Any Martin Rieux, Franse Ardennen,
van 14 tot 21 augustus  2021

Met zingen spreken we niet alleen de stem aan, maar het hele lichaam. Klank geven biedt ruimte, zowel binnen jezelf als om je heen. Zingen is een creatieve, fysieke actie die krachtige energie in je vrijmaakt. Je mag uit volle borst genieten!

In een ontspannen sfeer kunnen de verschillende stemmen zich ontplooien en samen een klanktapijt vormen. De weelderige rijkdom van de natuur en de parallel gegeven schildercursus inspireren tot nieuwe wegen. Boven alles staat dat we met plezier zingen en klinken! Een zangvakantie voor iedereen.

Deze workshop is volgeboekd, maar je kunt je op de reservelijst laten zetten.